ACTIVITEIT: Contactdag Vlaamse erfgoeddatabanken

23.04.2019

Op 11 juni organiseert het Departement Cultuur, Jeugd & Media, i.s.m. Delaware, FARO en VIAA/PACKED, in Antwerpen voor alle Vlaamse Erfgoeddatabanken één gezamenlijke Contactdag. Ga jij ook?

Anderhalf jaar na de overdracht van Erfgoedplus, Erfgoedinzicht en Donnet naar de Vlaamse Gemeenschap is het tijd voor een stand van zaken en een vooruitblik op de toekomst. In een dagvullend programma wordt ingegaan op de werking van de Vlaamse erfgoeddatabanken en hun ondersteunende instrumenten. Digitale collectieregistratie als instrument voor collectiebeheer en als bron van erfgoedkennis vormt de rode draad doorheen het programma.

Deze contactdag staat open voor alle partners en gebruikers van Erfgoedplus, Erfgoedinzicht en Donnet. Voor iedereen die rond de registratie, het beheer en de ontsluiting van cultureel erfgoed werkt in Vlaanderen. Op de afsluitende receptie kan je andere gepassioneerden uit de erfgoedsector ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

De Contactdag Vlaamse erfgoeddatabanken vindt plaats op 11 juni 2019 van 09u30 tot 17u30 in Antwerpen, Zalen van de Zoo (Carnot Wing). Markeer alvast deze datum in je agenda. Een gedetailleerd programma en mogelijkheid om in te schrijven volgen later nog.

Reageer