ACTIVITEIT: Lunchdiscussie voor leerkrachten

19.09.2014

LUNCH-DISCUSSIE:

HOE KUNNEN ERFGOEDORGANISATIES SCHOLEN ONDERSTEUNEN?

'Erfgoed', we zien het woord steeds vaker in de leerplannen verschijnen. Erfgoedcel Pajottenland Zennevellei wil graag haar oor te luisteren leggen bij de leerkrachten van de regio. We nodigen graag 15 leerkrachten van de regio uit om in gesprek te gaan over erfgoed in het onderwijs. Welke noden en vragen zijn er rond erfgoededucatie? Hoe kan Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei leerkrachten ondersteunen? Met welk educatief materiaal is het onderwijs geholpen en welke thema's leven volop?

We horen jouw mening graag!

Praktisch

Door leerkrachten uit de regio in een diepgaande discussie te bevragen over de mogelijkheden en noden om in het onderwijs rond erfgoed te werken, wil Erfgoedcel PZ samen met de erfgoedsector een beter scholenaanbod uitbouwen. Ben je enthousiast voor erfgoed in de klas? Of net niet? We horen je mening graag!

De discussie vindt plaats in het erfgoedkader van De Cam in Gooik, waar we zowel het volkscafé als het instrumentenmuseum als discussielocatie gebruiken. Met een streekproductenlunch er bij wordt het beslist een gezellige en boeiende namiddag!

Wie: Leerkrachten uit lagere scholen van de regio Pajottenland & Zennevallei

Wanneer: woensdag 5 november van 13u tot 15u30

Locatie:  Muziekinstrumentenmuseum De Cam Gooik - Dorpsstraat 67A (onder voorbehoud)

Lunch & discussieer je mee? Stuur een mailtje naar karen@erfgoedcelpz.be of bel 02/451 69 49

Labels: leerkrachten

Reageer

Even alleen, maar zin om verder te praten over erfgoed samen met je lunch partner? Vind hem/haar nu op MineCompanion.be en ga samen lunchen naar de beste restaurants.