Actoren in kaart

Ontdek welke organisaties zich in en rond onze regio bezighouden met het lokale culturele erfgoed. Zijn er organisaties die ontbreken? Breng ons op de hoogte!

Javascript is required to view this map.

Resultaten

Je zocht op type organisatie 'Alle' en gemeente 'Alle'
Abdij Affligem
Affligem
Houdt zich bezig met: De benedictijnenabdij van Affligem werd gesticht in 1083. Na de verwoesting door de Franse revolutie werd het in 1869 op de oude plaats hersteld. De abdij beoefent de gastvrijheid langs het Cultureel Centrum, het Religieus Centrum, het jeugdheem en het gastenverblijf.
Telefoon: 053 66 70 25
Abdijmuseum Affligem
Affligem
Houdt zich bezig met: Zaterdag van 15 uur tot 17 uur kan men in het Cultureel Centrum Abdij Affligem het Abdijmuseum bezoeken. Dit museum omvat het Archeologisch Museum, het Museum dom Joris en het pas geopende museum Oud-Affligem., over het leven van de monniken.
Telefoon: 053 66 70 25
Agilas
Asse
Houdt zich bezig met: Agilas vzw is de archeologische vereniging in Asse die zich vooral bezighoudt met het opsporen, het opgraven, het veilig stellen en het bekend maken van het archeologisch erfgoed in de gemeente Asse en omgeving.
Telefoon: +32 478 779 520
Website: http://agilas.be
Andreas Masiuskring
Lennik
Houdt zich bezig met: publicaties m.b.t. de geschiedenis van de regio en de gemeente - organisatie van activiteiten met een link met cultuur en geschiedenis (voordrachten, uitstappen, voorstellingen,...)
Arch'Educ
Opwijk
Houdt zich bezig met: een gevarieerd en aantrekkelijk vormingsaanbod voor volwassenen. Volkshogeschool voor de regio Halle-Vilvoorde.
Arjaun
Roosdaal
Houdt zich bezig met: Brengt en maakt volkse muziek uit het Pajottenland.
Audio Visueel Museum
Pepingen
Houdt zich bezig met: Verzamelen en ontsluiten van oude elektrische toestellen, waaronder radio's, platenspelers, televisietoestellen,...
Telefoon: 02 361 07 34
Bellingahaim
Pepingen
Houdt zich bezig met: Organisatie van culturele,historisch-heemkundige en artistieke activiteiten - publicatie van het tijdschrift Bellingahaim - beheerder van het ontmoetingscentrum Ter Loo in Bellingen
Bezoekerscentrum "De Lambiek"
Beersel
Houdt zich bezig met: Bezoekers- en belevingscentrum voor ambachtelijke lambiekbieren. Startpunt voor het ontdekken van verschillende lambiekbrouwerijen in de regio.
Bibliotheek Affligem
Affligem
Houdt zich bezig met: Gemeentelijke openbare bibliotheek
Telefoon: 053-64 00 60

Pagina's