BEZOEK: Open Atelier Affligem 2018

03.08.2018

In augustus gaat de 9ebiënnale rond kunst 'OpenAtelier' door in Affligem. Ontdek tijdens een boeiende ontdekkingstocht werk van heel wat Affligemse kunstenaars en gastkunstenaars. Het aantal disciplines is bijzonder gevarieerd: schilderkunst, beeldhouwkunst, glaskunst, keramiek, fotografie, grafiek, tekenkunst, collages..

Daarnaast kan je er ook de resultaten van het kinderkunstenproject “Art4Kids” bewonderen en kan je poëtische evocaties van een literaire Academie en instrumentale expressies door leerlingen van de muziekacademie bezichtigen. Heel wat historische gebouwen, panden en locaties openen de deuren.  

In het centraal start- en infopunt 't Gildenhuis (Kerkstraat 82, Hekelgem) kan je een eerste impressie van OpenAtelier 2018 opdoen. Hier wordt van elke deelnemende kunstenaar een kunstwerk tentoongesteld, krijg je  nuttige info van een van onze Affligemse Gidsen, en is er een mooie catalogus met alle praktische info over de locaties beschikbaar. Iedere deelnemer krijgt op dit centraal start- en infopunt ook een bewegwijzeringsplan met de locaties van alle kunstenaars. 

zaterdag 11, zondag 12, woensdag 15 augustus, zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018, telkens van 13.00-19.00u.

Reageer