Nieuws

30.08.2017

Vanaf 2 september is de tentoonstelling 'Fabrieksburen. Industrie in de Zennevallei' te bezoeken in Huizingen, Halle, Ruisbroek en Drogenbos. Op de tentoonstelling leer je niet enkel het verhaal van de fabrieken langs de Zenne en het kanaal kennen, maar je ontmoet ook de arbeiders, de buurtbewoners en de familieleden die de fabrieken een gezicht gaven. Hun verhalen en ervaringen staan centraal. 

03.08.2017

Dit jaar reizen de vrijwilligers van de Erfgoedcel de regio rond op zoek naar de tradities die hier leven. Heel wat mensen zetten zich met hart en ziel in zodat hun traditie kan blijven bestaan. Annita ging praten met Walter Evenepoel, medeoprichter van de folkgroep Arjaun.

Labels: immaterieel erfgoed, vrijwilligerspz
14.07.2017

In het kader van het Bruegeljaar in 2019 is Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei op zoek naar reproducties van werken van Bruegel. Heb jij nog een ingekaderde Bruegel in de kelder staan of een koekendoos met een Bruegeliaanse afbeelding op de zolder liggen? Laat het ons weten!

12.07.2017

Voor de verdeling van het PajotZenne magazine zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers. We zoeken hulp voor de verdeling in Dilbeek, Liedekerke en Ternat.

Pagina's

Kalender

Nieuwsbrief