Nieuws

14.07.2017

In het kader van het Bruegeljaar in 2019 is Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei op zoek naar reproducties van werken van Bruegel. Heb jij nog een ingekaderde Bruegel in de kelder staan of een koekendoos met een Bruegeliaanse afbeelding op de zolder liggen? Laat het ons weten!

12.07.2017

Voor de verdeling van het PajotZenne magazine zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers. We zoeken hulp voor de verdeling in Dilbeek, Liedekerke en Ternat.

05.07.2017

Op 27 mei mei werd de publicatie 'De Molens van Galmaarden' voorgesteld in de Heetveldemolen. Een boek met veel verhalen van Galmaardenaren over hun molens en prachtige foto's, geschreven door Hubert De Weerdt en Luc Cromphout. Het biedt een overzicht van bestaande en verdwenen molens in Galmaarden, Tollembeek en Vollezele.

Labels: Water en wind
29.06.2017

Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei werft op 19 oktober twee leerlingen aan in het kader van Zuiddag. Niet om werk voor de erfgoedcel te verzetten, wel om voor jouw organisatie te komen werken! Doe ons een voorstel. Voor welke erfgoedklus wil jij de twee scholieren aanwerven? Het leukste, boeiendste of origineelste voorstel mag de twee werkkrachten verwelkomen. Erfgoedcel PZ betaalt het loon uit.

Labels: zuiddag

Pagina's