NIEUWS: Zomereditie PenZine

20.06.2013

Editie 1 van PenZine is nog maar net uitgelezen en daar is editie 2 al! In deze uitgave is er plaats voor muziek, hitte, romantiek en heel wat lekkers. Kortom: een echte zomereditie!

We maken je wegwijs in het uitgebreide festivalaanbod van de regio. Ben jij een rock 'n roll festivalganger of een culturele festivalganger? Misschien is straattheater eerder iets voor jou en gooi je ook graag zelf eens een kegel in de lucht? Of houd je het liever wat rustiger met klassieke muziek op unieke, groene locaties? 
Waar we in de lente nog de musea introkken, blijven we nu buiten voor een fascinerend kunstenparcours in Pepingen. We gaan ook op ontdekkingstocht en ontdekken de geheimen van de Kesterheide en het mysterie van de bouwmeester.
Ook de kids mogen mee om in de hoogste bomen te klimmen of een vlieger te bouwen.
En we zouden het Pajottenland en de Zennevallie niet vertegenwoordigen als er ook niet gegeten werd: hoe moet je  barbecueën? (of er eentje winnen?) Waar vind je het beste vlees? En dan is er nog het verhaal van een stinkende maar oh zo lekkere kaas uit de Zennevallei.

Goesting gekregen? 

Je vindt PenZine in tal van winkels, culturele centra en bibliotheken in de regio. Je kan het magazine ook gratis in de bus ontvangen door een mailtje met je postadres te sturen naar info@penzine.be.

Meer informatie over PenZine en de digitale versie vind je hier.

Labels: PenZine

Reageer