Nieuws

24.07.2018

Ontdek wat onze regio deze zomer te bieden heeft in de nieuwste editie van ons Pajot Zenne magazine! Ook deze vakantie valt er namelijk veel te beleven bij jou in de buurt. Wij lijsten alvast de leukste activiteiten en weetjes op voor al wie zich geen blijf weet met de zomerkriebels.

Labels: PajotZenneMagazine
16.03.2018

Het lente-nummer van Pajot Zenne magazine is verschenen! Ontdek deze lente de streek met het magazine in de hand. Je kan het magazine gratis meenemen op één van onze verdeelpunten of online lezen.

Labels: PajotZenneMagazine
11.10.2017

In deze editie van Pajot Zenne magazine staat het thema ‘Van oud naar nieuw’ centraal. Of het nu gaat over upcyclen, herbestemmen, recycleren, ... Onze cover vat het in elk geval al prachtig samen. Deze jonge meiden blazen de meer dan 600 jaar oude traditie van het molenambacht heel letterlijk nieuw leven in!

Labels: PajotZenneMagazine
22.06.2017

Ga mee op expeditie langs de mooiste orgels van de regio en beluister hun wondere klanken! Fiets, wandel of vaar langs de pareltjes van het industrieel verleden in de Zennevallei. Ga mee op reis door de tijd door ons kerkenlandschap en treed in de voetsporen van de heilige Drogo in Bellingen.

Labels: PajotZenneMagazine

Pagina's