Nieuws

16.03.2018

Het lente-nummer van Pajot Zenne magazine is verschenen! Ontdek deze lente de streek met het magazine in de hand. Je kan het magazine gratis meenemen op één van onze verdeelpunten of online lezen.

Labels: PajotZenneMagazine
11.10.2017

In deze editie van Pajot Zenne magazine staat het thema ‘Van oud naar nieuw’ centraal. Of het nu gaat over upcyclen, herbestemmen, recycleren, ... Onze cover vat het in elk geval al prachtig samen. Deze jonge meiden blazen de meer dan 600 jaar oude traditie van het molenambacht heel letterlijk nieuw leven in!

Labels: PajotZenneMagazine
22.06.2017

Ga mee op expeditie langs de mooiste orgels van de regio en beluister hun wondere klanken! Fiets, wandel of vaar langs de pareltjes van het industrieel verleden in de Zennevallei. Ga mee op reis door de tijd door ons kerkenlandschap en treed in de voetsporen van de heilige Drogo in Bellingen.

Labels: PajotZenneMagazine
13.03.2017

In dit nummer van Pajot Zenne Magazine zetten we ongegeneerd onze nostalgische bril op. Want wat is er leuker dan weg te dromen bij oude ruïnes, traditionele volkssporten en verhalen over hoe het vroeger was?

Labels: PajotZenneMagazine