Pajot Zenne magazine: ter land, ter zee en in de lucht

25.06.2019

Voel jij de zomerkriebels ook al? Een warme zomer kunnen we je niet beloven, maar je vervelen zal je in de regio zeker niet doen. In het zomernummer van Pajot Zenne magazine vind je tal van tips om de streek te verkennen: ter land, ter zee en in de lucht!

TER LAND

Trek je wandelschoenen aan en verken de streek op zoek naar (verdwenen) molens. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Bruegeliaanse Streken, een kunstenparcours waar hedendaagse beeldende kunst in het landschap wordt tentoongesteld. Mag er wat vaart achter zitten? Spring dan op een vespa of in een volkswagenbusje en verken de Pajotse smaakroute.

TER ZEE

Beleef de Zennevallei vanop het water met een boottocht op het kanaal. Wil je zelf je steentje bijdragen aan de biodiversiteit van ons water? Lees in het magazine enkele tips voor de aanleg van een poel in jouw tuin.

IN DE LUCHT

Kriebelt het bij jou, na het zien van de prachtige dronebeelden van onze regio, om de streek eens van bovenuit te verkennen? Doe dan mee met onze wedstrijd en win een ballonvaart.

Lees het magazine hier digitaal of neem een gratis exemplaar mee in één van onze verdeelpunten.

Wedstrijd

Deze zomer brengen we de 20e editie van het Pajot Zenne magazine uit. En om dat te vieren geven we een ballonvaart weg!

Wat moet je doen? Bezorg ons een leuke foto in het thema van dit zomernummer 'ter land, ter zee en in de lucht'. 

Hoe? stuur jouw foto voor 31 juli naar info@toerisme-pajottenland.be

Reageer