UPDATE: Pajot Zenne Magazine zomer 2017

22.06.2017

Van postduif naar website

Met een hete zomer voor de deur, gaat iedereen op zoek naar leuke plekjes in eigen streek. De streekbelevingssite www.ontdekpajotzenne.be heeft een tijdje proefgedraaid, maar is er nu helemaal klaar voor! Als een ‘Google Maps voor streekbeleving’ wijst deze website je de weg naar natuurplekjes, horeca, erfgoed en toerisme in je onmiddellijke omgeving. Deze zomereditie van Pajot Zenne Magazine zetten we de digitale toepassing graag centraal!

Ga mee op expeditie langs de mooiste orgels van de regio en beluister hun wondere klanken! Fiets, wandel of vaar langs de pareltjes van het industrieel verleden in de Zennevallei. Ga mee op reis door de tijd door ons kerkenlandschap en treed in de voetsporen van de heilige Drogo in Bellingen.

Je ontdekt in dit magazine ook alles over onze fotowedstrijd. Jouw foto op een postkaart? Fotografeer je favoriete plekje, stuur ons de foto op en motiveer waarom dit plekje een bezoekje waard is. De meest bijzondere plekjes en mooiste foto’s worden in grote oplage op postkaarten gedrukt en in 50 verdeelpunten in de regio gratis aangeboden. Het wedstrijdreglement vind je op www.ontdekpajotzenne.be 

Ga deze zomer op stap, geniet van al het moois uit onze regio en haal het beste uit je camera. Wij kijken alvast uit naar de beelden van de pajo-zenne-razzi!

Reageer