WEBSITE: Monumentenwacht lanceert nieuwe website

20.02.2019

Zopas vernieuwde Monumentenwacht hun website www.monumentenwacht.be. De website steekt in een hedendaags jasje, toont interessant foto- en filmmateriaal en is afgestemd op de noden van de bezoeker.

Via de overzichtelijke startpagina vind je snel alle informatie die je nodig hebt. Zo krijg je een handig overzicht van de werking en de diensten, een selectie van belangrijke thema's, achtergrondinformatie over de organisatie en nieuwsberichten. De drie belangrijkste doelgroepen van Monumentenwacht, zijnde particulieren, openbare besturen en kerkfabrieken, kunnen doorklikken naar een webpagina die specifiek voor hen relevante informatie bundelt. Op de contactpagina's vind je alle gegevens van de verschillende Monumentenwacht-afdelingen, zoals Monumentenwacht Vlaams-Brabant. Ook lid worden van Monumentenwacht is vanaf nu eenvoudiger dan ooit. Via een formulier op de website vraag je je lidmaatschap aan, waarna je je erfgoedobjecten online kan registreren en beheren. Ga zeker zelf eens een kijkje nemen op www.monumentenwacht.be.

In één van de filmpjes ontsloten op de website lichten Richard en Willem, respectievelijk penningmeester en secretaris van de kerkraad Sint-Genoveva Zepperen, toe op welke diensten van Monumentenwacht ze beroep doen en waarom dit voor hen zo'n meerwaarde vormt.

 

Op deze webpagina bundelt Monumentenwacht al hun informatie die kerkfabrieken aanbelangt. Zo vind je er meer uitleg over hun publicaties rond het behouden en bewaren van textiel, het onderhoud van natuurstenen vloeren en van waardevolle kerkinterieurs in het algemeen.

Labels: WegvanGod

Reageer